Egy Tv műsor indította el bennem ezt a gondolatot.Mert ebben a műsorban kétségbeesett szülők hívnak szakértő segítséget,aki majd segít megoldani a gyerekeikkel kapcsolatos problémáikat.Egyszerűen szörnyűlködve néztem a filmet,mert a gyerekek rugdosták a szüleiket,semmilyen feladatot nem csináltak meg,ordibáltak,felmásztak az asztalra és még sorolhatnám.A szülők sápítoztak,hogy nem értik mi történik.És ekkor mint egy mentőangyal,megjelent a "dadus",aki megpróbálta helyrehozni a dolgokat.

El tudjátok képzelni,hogy tartós eredményt érhet el egy idegen,aki ideig óráig jelen van egy családban,mutat néhány trükköt,aztán elmegy?

A másik még inkább elgondolkodtató dolog számomra,hogy tényleg ilyen nehéz szülőnek lenni?

Természetesen nagyon nehéz.Nem tanítják iskolákban,hogyan neveljük a gyerekeinket.De meg kell próbálnunk boldog gyerekkort biztosítani nekik.És ezt nem úgy érhetjük el,hogy rájuk hagyunk mindent,hanem úgy,hogy neveljük őket.Na ,ez hiányzott a Tv-ben látott családoknál.Ott egyszerűen nem voltak szabályok,a gyerekek azt csináltak amit akartak.

Nagyon sajnáltam ezeket a gyerekeket.Hogyan tudnak ők a társadalomba beilleszkedni?

Aztán megnyugtattam magam,hogy a film Amerikában készült...

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fittanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr621042781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása